top of page

Butterfly Factory Weekend

Een Butterfly Factory weekend is symbolisch gezien de cocon die je nodig hebt om je klaar te maken om als vlinder uit te vliegen. Zo’n weekend staat daarom altijd in het teken van ontwikkeling en groei. Voordat je aan een Butterfly Factory weekend deelneemt kies je een thema of vraagstuk waar je graag mee aan de slag wilt en wat dichtbij jezelf ligt. Een dergelijk vraagstuk kan gericht zijn op sociaal emotionele ontwikkeling, werk- en functiegerelateerde ontwikkeling, ontwikkeling van vaardigheden of persoonlijke ontwikkeling. 

 

Aandacht voor jou alleen

De bedoeling van het weekend is dat jij gericht werkt aan een thema of vraagstuk en dit thema of vraagstuk vanuit meerdere disciplines onder professionele begeleiding onderzoekt. Tijdens het weekend ga je aan het werk vanuit je hoofd, je hart en je handen. We spreken al je zintuigen aan en bekijken je ontwikkelvraagstuk vanuit een oplossingsgericht en holistisch perspectief. Na afloop van deze intense driedaagse vlieg jij met nieuwe richting, ideeën en hopelijk veel inspiratie weer uit.

 

Opladen van je energie

Een weekend begint op vrijdagavond en duurt tot zondagmiddag. Tijdens een Butterfly Factory weekend doorloop je met maximaal 12 andere deelnemers tegelijkertijd op éénzelfde bijzondere locatie in de natuur een individueel ontwikkeltraject. Gedurende het weekend krijg je minimaal vier individuele coachsessies van 1,5 uur (bijvoorbeeld massage-, dans-, natuur-, adem-, of

dier-geassisteerde coaching) en drie groepsworkshops (waaronder yoga en illustratie). Omdat het een intensief weekend is met intensieve begeleiding is verwerking en rust ook een belangrijk onderdeel van het weekend. Daarom is er voldoende tijd ingeruimd om je met een boek voor de open haard terug te trekken, even op je bed bij te komen of een wandeling door de mooie natuur te maken. 

Als je deel wilt nemen aan een Butterfly Factory weekend nemen we na aanmelding en vooraf aan het weekend zo snel mogelijk contact op voor een uitgebreid telefonisch startgesprek. Op basis hiervan stellen we een persoonlijk programma voor je samen.

Een Butterfly Factory Weekend is inclusief:

 • weekendverblijf in een één- of tweepersoonskamer op een exclusieve plek, inclusief bedlinnen, handdoeken en toeristenbelasting

 • ontbijt, lunch en diner op zaterdag en ontbijt en lunch op zondag

 • thee, koffie en fris gedurende het hele weekend

 • uitgebreid startgesprek

 • individueel ingericht weekendontwerp

 • vier individuele coachsessies van 1,5 uur 
  (bijvoorbeeld massage-, dans-, natuur-, adem-, of dier-geassisteerde coaching)

 • een workshop in subgroepen

 • twee yogasessies in de ochtenden
   

Kosten

De kosten voor een Butterfly Factory Weekend zijn voor een 2-persoonskamer € 755,- incl. btw p.p. en voor een 1-persoonskamer € 795,- incl btw p.p. (Het programma heeft een werkelijke waarde van € 975,- incl. btw p.p. als je de onderdelen afzonderlijk zou boeken.)


Goed om te weten
Je kunt bij je zorgverzekeraar nagaan of een traject of weekend vergoed kan worden. Je kan de gemaakte kosten ook als bijzondere zorgkosten op je belastingaangifte aangeven. Ben je in loondienst en is je coachtraject functiegerelateerd? Kijk dan eens of je het via scholingskosten terug mag vragen of als je ondernemer bent het als professionaliseringskosten op kan nemen.

Wil je in plaats van een weekend liever een individueel traject of alleen één dag bij Butterfly Factory volgen? Dat kan ook! Kijk bij ons aanbod voor meer informatie.

bottom of page