top of page

Testimonials

We zijn heel blij met de reacties van deelnemers aan Butterfly Factory activiteiten en hopen je hiermee te inspireren om zelf ook mee te komen doen!
 

“Wat een sterke, positieve energie in het coachteam. Ze kunnen de hele wereld aan! Die warmte gaf mij een veilig gevoel.”

Bas, 36 jaar

’Het Butterfly Factory team heeft mij geholpen om dichterbij de dingen te komen die ik echt belangrijk vind in het leven en hier sterker voor te gaan staan.’’

Sarah, 19 jaar


“Ik ben blij dat ik de tijd en ruimte heb genomen voor mezelf in de altijd maar drukke tijden met mijn werk, ambities en jong gezin. Heel waardevol.”

Gunhild, 35 jaar

“Voor mij was het Butterfly weekend vooral praktisch en heel nuttig. In prettig gezelschap werken aan jezelf op een open en eerlijke manier waarbij je 'prettig voelen' voorop staat.”

Laura, 32 jaar

 

‘’De Butterfly Factory dag was een rijke ervaring met veel aandacht voor jezelf, een afwisselend programma, professionele coaches, lekker eten, gezelligheid en een fijn verblijf.’’ 
Anne, 50 jaar

"Het is een meerwaarde om een dag zo los van alles te zijn en daardoor meer ruimte te kunnen maken en tot diepere thema's te komen. Een bijzonder concept, gemaakt door bijzondere mensen."
Sandra, 39 jaar

“Niets moet. Alles mag. Alles kan. Maar dat houdt niet in dat ik een vrijblijvende dag heb gehad. Juist in vrijheid is het mooi te onderzoeken wat je bezig houdt. En daar heeft de Butterfly Dag zeker aan bijgedragen.”

Ariane, 44 jaar

bottom of page