top of page

Over ons

Butterfly Factory - over ons

Weet je nog dat er vroeger toen je klein was mensen aan je vroegen wat je later wilde worden?

En dat je dan bijvoorbeeld antwoordde dat je brandweerman, dokter, danseres of dierenarts wilde worden? Iets waarbij je mensen kon helpen, de wereld beter kon maken, anderen inspireerde of met datgene bezig kon zijn waar je het allermeest van hield? Als je mij nu vraagt wat ik voor werk doe, dan antwoord ik dat ik nog altijd het liefst mensen help, de wereld beter wil maken, anderen wil inspireren en wil doen waar ik het meest van houd. En dat ik dat doe door een plek te creëren speciaal voor jou. Waar misschien wel vogels fluiten, bijen zoemen en de wind door je haren en langs je wangen strijkt. Of waar het juist heel stil is en je kunt uitrusten. Een plek waar je mag ademen, tekenen, denken, dansen of praten. En onder professionele begeleiding mag groeien naar waar jíj naar toe wilt, zodat je vol inspiratie weer je vleugels uit kan slaan. Die plek is Butterfly Factory.

- Ruth Slob initiatiefneemster Butterfly Factory

 

Butterfly Factory is een uniek coachatelier waar verschillende professionals aan verbonden zijn. Samen hebben wij één doel: mensen -jong en oud, gezond en ziek, onzeker en moedig- de ruimte bieden om te groeien. Die ruimte bieden wij door met jou én met elkaar te werken aan een voor jou belangrijk thema of ontwikkelvraagstuk. We ontwerpen een individueel en op maat gemaakt traject speciaal voor jóu. Ben je benieuwd wie we zijn? Leer ons team kennen! 

Butterfly Factory is dé plek voor alle rupsen-nooitgenoeg


Onze aanpak is persoonlijk en intensief. Een traject bij Butterfly Factory is gebaseerd op de filosofie van gesamtkunst: door meerdere disciplines samen te brengen creëren we een totaalervaring. Bij ons bekijk je vanuit verschillende hoeken een zelfgekozen thema of ontwikkelvraagstuk. Hierbij bieden wij je professionele begeleiding aan en ontwerpen een samenstelling van sessies die aansluit bij wie jíj bent. Een dergelijk vraagstuk kan gericht zijn op sociaal emotionele ontwikkeling, werk- en functie gerelateerde ontwikkeling, ontwikkeling van vaardigheden of persoonlijke ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan:
 

- Weinig zelfvertrouwen of onzekerheid over je zelfbeeld.

- Lage weerbaarheid en weinig assertiviteit.

- Geen duidelijke richting meer hebben privé of op je werk.

- Een energielek voelen, maar niet zo goed begrijpen waar het vandaan komt.

- Veel ballen hoog moeten houden en niet meer weten hoe dat vol te houden.

- Hoogsensitiviteit of zeer gevoelig voor prikkels.

- Omgaan met een nieuwe situatie bij scheiding, rouw, ziekte, op school of op je werk.

- Omgaan met fysieke beperkingen of chronische ziekte.

- Omgaan met emoties, bijvoorbeeld agressie, verdriet, angst, onzekerheid of macht.

- Stress of (faal)angstgerelateerde klachten.

- Werk- of functiegerelateerde vraagstukken waar je niet uitkomt.

- Planningsproblemen of moeite met timemanagement.

- Een super gaaf idee hebben, maar niet weten hoe nu verder.


Herken je jezelf in een van de bovenstaande onderwerpen? En ben je benieuwd of Butterfly Factory iets voor je kan doen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

bottom of page