top of page

Individueel coachtraject

Heb je zin om naar iets nieuws toe te groeien? Heb je behoefte aan verandering en weet je even niet hoe je die verandering vorm moet geven? Heb je een geweldig idee, maar weet je niet hoe je het werkelijkheid moet maken? Of heb je gewoon iemand nodig die jou de juiste vragen stelt? Bijvoorbeeld omdat je meer zelfvertrouwen wilt krijgen, het spannend vindt om met nieuwe dingen om te gaan of omdat je door ziekte, werk of andere uitdagingen het allemaal even niet meer weet en je een nieuwe koers wilt. Dan gaan wij graag samen met jou die uitdaging aan!

Allesomvattend en daarom uniek

 

Ieder coachtraject, ongeacht de doelgroep of de hulpvraag, begint met een vrijblijvend startgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we allebei aanvoelen of we samen willen werken aan jouw ontwikkelavontuur. Kies je er na het intakegesprek voor om een coachtraject bij Butterfly Factory te starten, dan geldt het startgesprek als eerste sessie en schrijft Ruth Slob op basis van het gesprek een passend voorstel voor het coachtraject op maat voor je. Hoeveel sessies we afspreken is geheel afhankelijk van jouw ontwikkelvraag en jouw behoeften.

Ontworpen voor jóu

Sessies zijn, ongeacht de doelgroep of de hulpvraag, strikt vertrouwelijk. Wel is het mogelijk om in het geval van een kindercoachtraject ouders/verzorgers en/of scholen te informeren over oefeningen voor thuis of op school, die het kind in het dagelijks leven kunnen helpen. Dit gaat altijd in vooraf overleg met- en toestemming van het kind.

Een sessie duurt minimaal 1 uur en maximaal 2 uur. Meestal krijg je na afloop een of meerdere opdrachten voor thuis mee. Ouders/verzorgers van kinderen of leerkrachten van scholen krijgen mogelijk ook (t)huiswerk mee, om samen met het kind uit te werken. Het kan zijn dat er tussen sessies een paar weken zit, dit in verband met de tijd die jij nodig hebt voor jouw eigen ontwikkelproces.

Kosten
De prijs is afhankelijk van de werkvormen die het beste bij jouw ontwikkelvraagstuk aansluiten. Hier maken we samen een keuze in en passen dat aan op jouw mogelijkheden en behoeftes. Dat kan betekenen, dat we je met meerdere personen vanuit meerdere disciplines begeleiden of dat we soms op bijzondere locaties afspreken omdat die jouw traject kunnen ondersteunen. Een sessie kost bij ons € 125,- en heeft een duur van 1,5 tot 2 uur. Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. Een intakegesprek is altijd vrijblijvend, mocht je daarna een coachtraject starten rekenen we de helft van een sessietarief, omdat we op basis van de intake jouw verdere traject ontwerpen. 

 

Goed om te weten
Je kunt de gemaakte kosten ook als bijzondere ziektekosten op je belastingaangifte aftrekken. Ben je in dienst van een werkgever en is je coachtraject functie gerelateerd? Kijk dan eens of je het via scholingskosten terug mag vragen. Als ondernemer kan je het als professionaliseringskosten opnemen binnen je boekhouding. Voor alle werkzaamheden gelden algemene voorwaarden, die bij iedere offerte meegeleverd worden en je te alle tijde kunt opvragen.

 

Wil je in plaats van een weekend liever een individueel traject of alleen één dag bij Butterfly Factory volgen? Dat kan ook! Kijk bij ons aanbod voor meer informatie.

bottom of page