top of page

Butterfly Factory Dag

 

Een Butterfly Factory Dag is voor alle eendagsvlinders, die zin hebben om een dag lang geïnspireerd te worden en kort en concreet aan de slag willen met een eigen thema of vraagstuk. Een Butterfly Factory Dag staat daarom altijd in het teken van ontwikkeling en groei. Voordat je aan een Butterfly Factory Dag deelneemt kies je een thema of vraagstuk waar je graag mee aan de slag wilt en wat dichtbij jezelf ligt. Een dergelijk vraagstuk kan gericht zijn op sociaal emotionele ontwikkeling, werk- en functiegerelateerde ontwikkeling, ontwikkeling van vaardigheden of persoonlijke ontwikkeling. 

 

One Day (Butter)fly

De bedoeling van de dag is dat jij in hele korte tijd heel gericht werkt aan een thema of vraagstuk en dit thema of vraagstuk vanuit meerdere disciplines onder professionele begeleiding onderzoekt. Tijdens de dag ga je aan het werk vanuit je hoofd, je hart en je handen. We spreken al je zintuigen aan en bekijken je ontwikkelvraagstuk vanuit een oplossingsgericht en holistisch perspectief. Na afloop van deze intense dag vlieg jij met nieuwe richting, ideeën en hopelijk veel inspiratie weer uit.

Opladen van je energie

Een dag begint om 09.00 uur en wordt afgesloten om 17.00 uur. Tijdens een Butterfly Factory Dag doorloop je met maximaal 15 andere deelnemers tegelijkertijd op éénzelfde bijzondere locatie in de natuur een individueel ontwikkeltraject. Gedurende de dag krijg je minimaal twee individuele coachsessies van 1,5 tot 2 uur (bijvoorbeeld massage-, dans-, natuur-, adem-, of dier-geassisteerde coaching) en één groepsworkshops (bijvoorbeeld yoga of illustratie). Omdat het een intensieve dag is met intensieve begeleiding is verwerking en rust ook een belangrijk onderdeel van de dag. We raden daarom aan om na afloop van de dag geen andere activiteiten te plannen.  

Als je deel wilt nemen aan een Butterfly Factory Dag nemen we na aanmelding en vooraf aan het weekend zo snel mogelijk contact op voor een kort telefonisch startgesprek. Op basis hiervan stellen we een zo persoonlijk mogelijk programma voor je samen. 

Een Butterfly Factory Dag is inclusief:

  • een telefonisch startgesprek vooraf

  • gedurende de hele dag koffie en thee

  • uitgebreide lunch met verse biologische producten

  • individueel ontworpen dagprogramma

  • twee individuele coachsessies van 1,5 tot 2 uur 
    (bijvoorbeeld massage-, dans-, natuur-, adem-, of dier-geassisteerde coaching)

  • één groepsworkshop (bijvoorbeeld yoga of illustratie)
     

Kosten
Kosten voor een Butterfly Factory Dag: € 235,- incl. btw p.p. (Het totale programma heeft een werkelijke waarde van 
€ 475,- incl. btw p.p. als je de onderdelen afzonderlijk zou boeken.)


Goed om te weten 
Je kunt bij je zorgverzekeraar nagaan of een traject of weekend vergoed kan worden. Je kan de gemaakte kosten ook als bijzondere zorgkosten op je belastingaangifte aangeven. Ben je in loondienst en is je coachtraject functiegerelateerd? Kijk dan eens of je het via scholingskosten terug mag vragen of als je ondernemer bent het als professionaliseringskosten op kan nemen.

Wil je in plaats van een weekend liever een individueel traject of een heel weekend bij Butterfly Factory volgen? Dat kan ook! Kijk bij ons aanbod voor meer informatie.

bottom of page