top of page

Kindervlinder Dag

Butterfly Factory is een uniek coachatelier waar verschillende professionals aan verbonden zijn. Samen hebben wij één doel: mensen -jong en oud, gezond en ziek, onzeker en moedig- de ruimte bieden om te groeien. Die ruimte bieden wij door met jouw kind én met elkaar te werken aan een voor je kind belangrijk thema of ontwikkelvraagstuk. Je kind kruipt eigenlijk een dagje in een cocon en krijgt een dag lang persoonlijke begeleiding  om te ontwikkelen en groeien.

 

Bij ons bekijkt je kind vanuit verschillende hoeken een zelfgekozen thema of ontwikkelvraagstuk. Hierbij bieden wij je kind professionele begeleiding aan en ontwerpen een samenstelling van sessies die aansluit bij wie jouw kind is. Een dergelijk vraagstuk kan gericht zijn op sociaal emotionele ontwikkeling, vaardigheden of persoonlijke ontwikkeling. Onze aanpak is persoonlijk en intensief.

Eendags Kindervlinder

De bedoeling van de dag is dat je kind in hele korte tijd heel gericht werkt aan een thema of vraagstuk en dit thema of vraagstuk vanuit meerdere disciplines onder professionele begeleiding onderzoekt. Wij kunnen in oktober de disciplines kindercoaching, illustratie, muziek, werken met dieren en kinderyoga bieden. Tijdens de dag gaat hij/zij dus aan het werk vanuit hoofd, hart en handen. We spreken alle zintuigen aan en bekijken het ontwikkelvraagstuk vanuit een oplossingsgericht en holistisch perspectief. Na afloop van deze intense dag vliegt jouw kind vol energie, ideeën en hopelijk veel positiviteit weer uit.

Opladen van je energie

Een dag begint om 09.00 uur en wordt afgesloten om 17.00 uur. Tijdens een Butterfly Factory Dag doorloopt je kind met maximaal 15 andere kinderen tegelijkertijd op éénzelfde bijzondere locatie in de natuur een ontwikkeltraject. Gedurende de dag krijgt hij/zij minimaal één individuele coachsessie van een uur en twee groepsworkshops (bijvoorbeeld yoga, illustratie, muziek of werken met dieren). Omdat het een intensieve dag is met intensieve begeleiding is verwerking en rust ook een belangrijk onderdeel van de dag. We raden daarom aan om na afloop van de dag geen andere activiteiten te plannen.  

Na aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact op voor een kort telefonisch startgesprek. Op basis hiervan stellen we een zo persoonlijk mogelijk programma voor jouw kind samen. 

Een Butterfly Factory Dag is inclusief:​

  • een telefonisch startgesprek vooraf

  • gedurende de hele dag drankjes

  • lunch met verse biologische producten

  • individueel ontworpen dagprogramma

  • drie ontwikkel- en coachsessies

Kosten

€ 181,50 incl. btw per kind (Het totale programma heeft een werkelijke waarde van € 375,- incl. btw per kind als je de onderdelen afzonderlijk zou boeken.)


Goed om te weten 
Je kunt bij je zorgverzekeraar nagaan of deze dag in het kader van kindercoaching vergoed kan worden. Je kan de gemaakte kosten ook als bijzondere zorgkosten op je belastingaangifte aangeven. 

Wil jij als ouder een dag, een individueel traject of een heel weekend bij Butterfly Factory volgen? Dat kan ook! Kijk bij ons aanbod voor meer informatie.

bottom of page